Галина Олександрівна Пучковська (до 90-річчя з дня народження) - Bondar, M.V.; Bezrodna, T.V.; Gavrylko, T.V.; Klishevich, G.V.; Curmei, M.D.; Melnyk, V.I.; Nesprava, V.V. (Publishing house "Academperiodika", 2024)
Професор Галина Олександрiвна Пучковська (22.06.1934–29.09.2010), видатна українська учена, лауреат Державної премiї України, Заслужена дiячка науки i технiки України, є однiєю з вiдомих свiтових фахiвцiв у галузi IЧ молекулярної спектроскопiї, фiзики твердого тiла та фазових перетворень у кристалах з водневими зв’язками.