Prospects of solar cells using for the combined PV modules - Shevchuk, V. (Institute of Renewable Energy National Academy of Sciences of Ukraine, 2016)
Окреслені особливості розвитку фотоенергетики в теперішній час. Зокрема, увагу приділено перевагам комбінованих фотоелектричних модулів. Розглянуто можливість застосування різних типів фотоелектричних елементів у комбінованих фотоелектричних модулях за допомогою порівняння їх температурних характеристик.