Wind energy potential estimation for the Chernobyl nuclear power plant exclusion zone - Kudria, S.; Tuchynsky, B.; Ivanchenko, I.; Petrenko, K. (Institute of Renewable Energy National Academy of Sciences of Ukraine, 2016)
В статті запропоновано оцінку вітропотенціалу території зони відчуження Чорнобильської атомної станції на базі даних щодо швидкості вітруметеостанцій "Чорнобиль"і "Чернігів-аеропорт".