ASPECTS OF THE FURTHER DEVELOPMENT OF PHOTOENERGY ACCORDING TO THE MATERIALS OF THE SCIENTIFIC AND PRACTICAL CONFERENCE «RENEWABLE ENERGY AND ENERGY EFFICIENCY IN THE 21st CENTURY» 2023 - Bondarenko, D.; Matyakh, S.; Surzhyk, Т.; Sheiko, I. (Institute of Renewable Energy National Academy of Sciences of Ukraine, 2023)
Розглянуто та узагальнено основні результати доповідей на секції «Сонячна енергетика», зокрема одного з напрямів сонячної енергетики – фотоенергетики. У роботі секції з цього напряму взяли участь фахівці з України, Польщі, Чеської Республіки та Республіки Узбекистан. Всього було представлено 22 доповіді, які стосувалися питань підвищення енергоефективності та надійності роботи сонячних електростанцій, особливостей експлуатації сонячних автономних електростанцій та установок, нових технологій виготовлення фотомодулів тощо. Здебільшого в доповідях висвітлювалися питання створення та функціонування енергоефективних і надійних сонячних електростанцій.