Use of distillers grains for cultivation of lactic and propionic acid bacteria
Gespeichert in:
Datum: | 2010 |
---|---|
Hauptverfasser: | V. V. Shutova, T. I. Ivinkina, I. V. Fadeeva, V. V. Revin |
Format: | Artikel |
Sprache: | English |
Veröffentlicht: |
2010
|
Schriftenreihe: | Biotechnologia Acta |
Online Zugang: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000063575 |
Tags: |
Tag hinzufügen
Keine Tags, Fügen Sie den ersten Tag hinzu!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Institution
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASÄhnliche Einträge
-
Ethanol Production by Co-Cultivation of Yeast and Lactic Acid Bacteria on Starch
von: M. O. Fomina, et al.
Veröffentlicht: (2021) -
Probiotics Based on Lactic Acid Bacteria for Aquaculture
von: O. M. Vasyliuk, et al.
Veröffentlicht: (2023) -
Probiotics Based on Lactic Acid Bacteria for Aquaculture
von: Vasyliuk, O.M., et al.
Veröffentlicht: (2023) -
The search and properties of lactic acid bacteria perspective for biotechnology
von: O. V. Naumenko
Veröffentlicht: (2014) -
Influence of prebiotics on the biological activity of lactic acid bacteria
von: N. O. Kravchenko, et al.
Veröffentlicht: (2014)